Robert Bijman

4 april 2016

 Genre:
● Sci-fi, spanning

Media:
Website van Robert
Robert op Facebook
Robert op twitter

 

 

Over Robert

Robert is geboren op 7 oktober 1967 te Amsterdam. Hij is Debiteuren administrateur van beroep.
In 2005 kreeg hij echter het boek ‘The Artist’s Way’ van Julia Cameron in handen. Hierdoor vond hij de schrijver in hem. Meteen verschenen Tom en Shantea uit de mist en begon hij hun ontdekkingstocht op te schrijven. Het resulteerde in zijn eerste boek over de geheime diepzeestad Anumoria die hij tijdens de avonduren, weekenden en vakanties schreef en herschreef.
In 2012 schreef hij het tweede deel van de Segrijn & Sotalia reeks. In 2013 ontstonden drie korte SF verhalen voor de Fantastels schrijfwedstrijd uit zijn vingers. Hij is begonnen aan het derde deel van de serie getiteld: “Fenyx.”
Naast het schrijven is hij gek op films, de betere tv-series, comedy, soundtracks, theater, lezen en zwemmen.

Over de Anumoria Initiatie

Tom is al zijn hele leven bang voor water. Wanneer zijn waterfobie op zijn vijftiende plotseling verdwijnt, verandert zijn leven resoluut.
Hij kan de gedachten van een klasgenootje horen, krijgt door de regen een vissenhuid en er wordt een bloeddorstig oerinstinct in hem wakker.
Tijdens de zomervakantie neemt zijn vader Johan hem en zijn beste vriendin Shantea mee op zijn schip de ‘Meissa’. Tijdens deze reis naar de Marianen eilanden vertelt Johan zijn zoon dat zij deel uit maken van een volk van zeemeermensen en dat ze op weg zijn naar de diepzeestad Anumoria.
Nog voordat ze veilig en wel de zeestad hebben bereikt wordt Johan ontvoerd door een haaimeerman genaamd Fango. In ruil voor Johans leven wil hij twee legendarische Prismaparels ontvangen.
Dit resulteert voor de tieners in een zoektocht naar hun ware identiteit, een adembenemende race tegen de klok om Johan uit de wraakzuchtige kaken van een angstaanjagend familielid te redden.

 

Geen reacties