Patricia Bonilla

10 februari 2016

Patricia BonillaZilverbron boek:
Verlaving
Overdosis

Genre:
● Dark romance/ urban en dark fantasy

Media:
Website van Patricia
Patricia op twitter

 

 

Over Patricia Bonilla

Patricia Bonilla (1987) schrijft wat ze droomt. De beelden in haar hoofd en muziek inspireren haar om verhalen op papier te zetten.

Naast schrijven leest ze vanzelfsprekend ook graag. Ze heeft zich onder andere ingezet voor de boekensite Storyhunters en is nu volop bezig met de website Nine Sisters.

Verslaving is de tweede roman van haar hand die gepubliceerd is.

 

Over Verslaving

‘Verslaving’ vertelt het verhaal van de 18-jarige Jesmee di Staccato.

Jesmee heeft twee verslavingen, die beide te maken hebben met haar bovennatuurlijke krachten die recht tegenover elkaar staan. De een vertegenwoordigt het Goede, de ander het Kwaad.

Jesmee gebruikt deze krachten dagelijks, maar niet zonder enige betaling. Net als de meeste verslavingen, is ook deze slecht voor haar gezondheid. Toch kan ze er geen afscheid van nemen, vooral wanneer ze er achter komt dat haar beste vriend ook bovennatuurlijke krachten bezit.

Al snel wordt ze door hem meegesleurd in een voor haar onbekende, mythische wereld waarin ze continu op de grens staat tussen Goed en Kwaad. Jesmee raakt verward en weet niet meer zo goed wat ze moet doen, met wie ze om moet gaan en wat het beste is voor haar eigen veiligheid en gezondheid.

Geen reacties