Natascha van Limpt

5 april 2016

1f42edb3eb-auteurs-A_NvanLimptZilverbron boek:
Luotisade
● Luotisade 2 – Gruwelen des verraads

Media:
Natascha op Facebook

 

Over Natascha

Natascha van Limpt (1990) heeft archeologie gestudeerd aan de Universiteit van Leiden. Ze heeft zich gespecialiseerd in de antropologie en archeologie van Midden- en Zuid-Amerika. Na het afronden van haar studie heeft ze zich helemaal op de schrijverswereld gestort. In september 2015 is ze aan een opleiding tot redacteur begonnen aan de Schrijversacademie. Sinds enkele maanden is ze mede-eigenaar van Ambilicious en voert ze redactiewerkzaamheden uit voor Zilverbron en -spoor. Met plezier helpt ze ook andere schrijvers hun droom te verwezenlijken.

Over Luotisade:
Aan het sterfbed van haar moeder krijgt Eleanor te horen dat ze nog een broer heeft. Tijd om vragen te stellen is er niet: het dorp wordt aangevallen door trollen en met de grond gelijk gemaakt. De jonge vrouw vlucht weg en bijt zich vast in de zoektocht naar haar broer.

Kilometers bij haar vandaan ontdekt de piraat Brian dat hij een mysterieus medaillon bezit, waarover hij van zijn kapitein niet mag spreken. Toch kan hij het geheim maar moeilijk naast zich neerleggen. Wanneer hij aan land gaat om Luotisade te verkennen, gebeuren er dingen die hij niet had voorzien. Zijn leven verandert voorgoed.

Eleanor en Brian worden beiden gedwongen de gevreesde Verdoemenis in te trekken, een vergeten streek waar afschuwelijke wezens wonen en de dood constant op de loer ligt. Met gevaar voor eigen leven proberen ze de geheimen te ontrafelen en het verleden en de toekomst aan elkaar te knopen.

 

Geen reacties