Nanna Dillen

5 april 2016

01905de861-auteurs-NandiAnsemsZilverbron boek:
Bevroren landschap

 Genre:
● Dark romance / urban en dark fantasy

Media:
Website van Nanna
Nanna op Twitter
Nanna op Facebook

 

 

Over Nanna

Nanna Dillen is in 1989 geboren te Eindhoven. Haar passie voor literatuur begon op jonge leeftijd en uitte zich in het lezen van boeken, het dichten en het schrijven van korte verhalen.
Na het volgen van meerdere studies, waaronder Webdesign, en het behalen van bijbehorende diploma’s ging ze zich steeds meer toeleggen op het schrijven en begon ze te werken aan het verhaal dat haar debuutroman is geworden.

Over Bevroren landschap:

Rosalie woont en werkt als manager in het afgelegen Oak Haunt. Een paar avonden voor het Feest der Levenden verschijnt haar overleden oma aan haar. Ze leidt Rosalie naar wezens waarvan ze hun bestaan onmogelijk achtte: geesten.
Ze ontmoet de mysterieuze verschijning Delmont, een kwaadwillende geest. Hoewel ze weet dat ze beter niet met hem om kan gaan, gaat haar hart zijn eigen weg. Ze wil niets liever dan bij hem zijn.
Nadat ze samen het Feest der Levenden hebben bezocht, breekt er een onheilspellende tijd aan.
De burgemeester gaat de strijd aan met de luchtwezens om de veiligheid van het stadje te garanderen. Rosalie ontdekt dat niet iedereen is wie hij zegt dat hij is. Ze komt steeds vaker oog in oog met de dood te staan en wordt gedwongen een afschuwelijk offer te maken.

 “Voor de liefhebbers van de serie ‘True Blood’ en de lezers van Charlaine Harris is dit echt een aanrader. Een geweldig boek!” – – Magic Tales

Geen reacties