Merel Rombout

5 april 2016
b09e61321f-auteurs-Merel_WebZilverbron boek:
● ZIJ

Genre:
● Young adult / Dark fantasy

Media:
Merel op Facebook
Merel op twitter

 

 

 

Over Merel

Merel Rombout, geboren in 1990 in Arnhem, groeide op in Hilversum. Zij rondde haar gymnasiumopleiding in vijf jaar af om vervolgens in 2008 in Leiden Klassieke Talen te gaan studeren. Bij deze studie ontbrak de praktijkgerichtheid waardoor ze overstapte op de lerarenopleiding Duits in Rotterdam. Op dit moment werkt ze, naast haar studie, als docente Duits en oud Grieks in Den Haag.
Haar liefde voor verhalen schrijven is al op jonge leeftijd ontstaan. Zolang ze zich kan herinneren bedenkt ze al verhalen. Het schrijven begon uiteindelijk in groep twee met behulp van de ‘letterbak’. Ze begon met haar eerste fantasy verhaal toen ze 13 was. Dit was ook het verhaal dat ze twee jaar geleden terugvond, herschreef en uitbreidde. Nu, na al die jaren, wordt het uitgegeven door Zilverbron. In de tussentijd schreef ze korte verhalen voor verhalenwedstrijden als “ikvertel”, “authors with talent” en enkele andere.
In haar vrije tijd houdt Merel van lezen, sporten, films kijken en uiteraard verhalen schrijven.

Over ZIJ

ZIJ is een zinderende dark fantasy roman, waarbij de levens van een aantal bovennatuurlijke jongeren danig overhoop worden gehaald als een jong meisje buiten hun opleidingsinstituut wordt gevonden.
Is zij de beloofde bevrijder van het juk van ZIJ, of juist haar instrument van vernietiging?

 

Geen reacties