Mathijs Hulster

5 april 2016
Zilverbron boek:
De vrije wereld

Genre:
● Young Adult / Fantasy

Over Mathijs Hulster

Mathijs Hulster (1985) uit Zeist is al zolang hij zich kan herinneren gegrepen door fantasy en sciencefiction. In een klasgenotenboekje schreef hij op zevenjarige leeftijd: ‘later wil ik proftennisser en schrijver worden.’

Hij heeft het inderdaad niet bij één ding gelaten. Dat spreekt uit zijn veelzijdige baan als fysiotherapeut in een particuliere praktijk, zijn studie acupunctuur en zijn passies voor tennis, reizen, muziek en de Japanse krijgskunst aikido. Schrijven is een serieuze passie sinds hij in 2003 zijn eerste boek Koning van de Stilte schreef.

In zijn verhalen en boeken verwerkt hij zijn fascinatie voor oude culturen, het oeroude mysterie dat ‘het kwaad’ heet en de gave van de mens om boven zichzelf uit te stijgen. En tot bovenmenselijke prestaties te komen.

Over De Vrije Wereld:

Als Jessy met twee vrienden een oeroud masker opzet, ontwaken ze de volgende dag in de Vrije Wereld – het land waar de doden voortleven.
Met de hulp van Ailea, een tweeduizend jaar oude Chinese vrouw, smeedt Jessy een plan om haar weg uit dit dodenrijk te vinden. Ze leert over magie en haar unieke gave en komt steeds dichter bij haar einddoel: het paleis van de wijze farao Ramses.
Maar de geheimzinnige Orde van Apophis zet alles op alles om het masker in zijn bezit te krijgen…
 

Mysterie, magie, bloedstollende epische veldslagen en the next big thing – dat is de Vrije Wereld.

Geen reacties