Kelly van der Laan

5 april 2016

 

Genre:
● SF / Thriller

 

Media:
Website van Kelly
Kelly op Facebook
Kelly op Twitter

Over Kelly

Kelly van der Laan (1980) is schrijver, maar vooral ook lezer. Ze geniet van goede verhalen en kijkt daarbij niet zo naar genres. Fantasy, SF, drama, horror, wie maakt zich eigenlijk druk om hokjes? Voor haar gaat om de verhalen, de personages, de plot twists en de gevoelens, het gevoel van buiten adem zijn wanneer je vol spanning de pagina omslaat (of op de ‘volgende’ knop van je e-reader drukt).

Zulke verhalen schrijft ze zelf ook het liefst. Ze won Fantastels Verhalenwedstrijd 2013 met een dystopisch fantasyverhaal genaamd “Roze Water”.

Over de Lentagon Serie

De Lentagonserie is een sci-fantasy trilogie die zich afspeelt in een fantasywereld die zich qua technologie op ongeveer hetzelfde niveau bevindt als het onze (auto’s, smartphones, tablets, magnetrons), met de toevoeging van een flinke dosis magie.

In deze wereld wordt een energieversterker gebouwd, die het potentieel heeft om magische energie exponentieel te versterken. In de handen van de juiste persoon kan dit ongelofelijk gevaarlijk zijn, dus wat begint als een onschuldige lift op de snelweg eindigt in wilde jacht naar een mogelijk massavernietigingswapen.

Belangrijke thema’s in de boeken zijn keuzes maken, macht, verantwoordelijkheid, de kracht van het individu en wat maakt iemand nu eigenlijk een terrorist?

Geen reacties