Jessica Colins

4 april 2016
c237892d36-auteurs-JessicaCollins
Zilverbron boek:
De eeuwige jeugd

 Genre:
● Young Adult / Thriller

Media:
Website van Jessica
Jessica op Facebook

 

 

 

Over Jessica Colins

Jessica Colins (1982) werd al jong gegrepen door het leesvirus en verslond boek na boek. Als kleuter schreef ze bladen vol onleesbare krabbels, die ze als boekje aan elkaar niette.
Op haar elfde werd haar eerste verhaal gepubliceerd en vanaf haar vijftiende begon ze te schrijven vanuit een innerlijke noodzaak. Toch kwam ze pas op haar vijfentwintigste tot de conclusie dat ze schrijfster wilde worden.
In het dagelijks leven werkt Jessica met kinderen die het thuis of op school moeilijk hebben. Ze schrijft dan ook graag verhalen over tieners waar ‘iets’ mee is. Ze zijn hoogbegaafd, autistisch, dyslectisch of groeien op in bijzondere omstandigheden.
Eerder zijn van Jessica drie zelfhulpboeken en een fantasyboek gepubliceerd.

Over De eeuwige jeugd
Jessica’s eerste Zilverbronboek is een realistisch jeugdverhaal. Jenny, zeventien jaar, is op school een buitenbeentje en voelt zich ook thuis niet begrepen. Daarom brengt ze zoveel mogelijk tijd door bij een jeugdgroep waar ze wèl populair is.
De leiders van de groep voeren echter steeds vreemdere veranderingen door en langzaam komt Jenny tot de conclusie dat ze in een sekte zit. Het is echter niet zo gemakkelijk de groep te verlaten.
Jenny komt in opstand en doorbreekt de regel van geheimhouding. Dat wordt haar niet in dank afgenomen.

Geen reacties