Ian Laverman

10 februari 2016

Ian LavermanZilverbron boek:
Kronieken van magie: De heer van het woud
Kronieken van magie: De zieke magiër
Kronieken van magie: De Godenwereld
De corruptie trilogie: De geestenwereld
De corruptie trilogie: De geestenkoning
De corruptie trilogie: De geestengids

Genre:
● Fantasy

Media:
Ian op Facebook

 

 

 

Over Ian

Ian Laverman is eenentwintig jaar en komt uit Rijnsburg. Hij is afgestudeerd van de opleiding Sport&Bewegen aan het ROC Leiden. Tijdens deze opleiding is Ian begonnen met gymnastiek geven aan kleine kinderen.
Vanaf zijn elfde is hij zich bezig gaan houden met kleine verhaaltjes schrijven en vanaf zijn zestiende is hij begonnen met langere verhalen schrijven. Vanaf het moment dat hij zijn eerste fantasyboek gelezen heeft, had hij de droom gehad om zelf ook een boek uit te brengen.
De wereld die hij gecreëerd heeft in: kronieken van magie is zeer uitgebreid en hij is dan ook van plan nog vele boeken daarover te schrijven.

Over Kronieken van magie: De bron van magie

De bron van magie is een episch avontuur dat je meeneemt door de wereld van de kronieken van magie.
Een queeste wordt opgezet om de wereld te beschermen tegen een gevallen god. Deze wil de bron van magie vernietigen en daarmee ook de wereld. Om de queeste tot een goed einde te brengen, wordt er een groep magiërs bij elkaar gebracht.
Bijkomende complicatie is dat ze, om de bron van magie te bereiken, de hulp in moeten schakelen van een gevaarlijke magiër.
Op hun gevaarlijke reis komen de magiërs vele vijanden en gevaren tegen, van kwaadwillende magie-gebruikers tot op macht beluste trollen, draken, spinnen en goden. Tijdens hun reis maken ze nieuwe vrienden, maar verliezen ze die ook.
Niemands leven blijkt zeker tijdens hun hachelijke onderneming.

Geen reacties