Hans Dubbelman

4 april 2016
d213bc32cd-auteurs-A_HansD

 Genre:
● Young Adult, Fantasy

 

 

 

 

 

Over Hans

Hans Dubbelman is geboren in Amsterdam op 6 augustus 1967.
Al 24 jaar staat hij als leerkracht basisonderwijs voor de klas. In die jaren heeft hij veel verhalen verzonnen die hij vervolgens in de klas vertelde.
Vaak zeiden ouders dat hij die verhalen op moest schrijven. Uiteindelijk is hij een van zijn ideeën gaan uitwerken en opschrijven. Vijf verhaallijnen zijn langzaam met elkaar verweven geraakt en vormden uiteindelijk één verhaal.
Ook heeft hij een prentenboek gemaakt en schrijf hij gedichten voor kinderen.
Als hobby tekent, schildert, zingt en tuiniert hij. Op sportief gebied mag hij graag zeilen, badmintonnen, tennis spelen of wandelen met vrienden.
Zijn leven draait op het ogenblik vooral om zijn vier kinderen, al blijven schrijven en tekenen ook een belangrijke rol spelen.

Over Triban

Het land Triban dreigt onder het duistere juk van een nietsontziend tweetal schurken te vallen. Alles wat hun plannen nog kan dwarsbomen, zijn een stel jongeren van het tribanvolk van wie de levensloop zich op spectaculaire wijze kruist.
Tijdens vele jaren voor de klas, heeft leraar Hans Dubbelman zijn verhalen over Triban aangescherpt en beproefd. Triban verschijnt volgend jaar in boekvorm bij Zilverbron.

 

Geen reacties