Dieter Ryckewaert

10 februari 2016

Dieter RyckewaertZilverbron boek:
Jills Talisman

Genre:
● Sci-fi / Fantasy

Media:

 

 

 

Over Dieter

Dieter Ryckewaert (1984) is geboren in Poperinge, een stadje gelegen in het rustige West-Vlaanderen, op een boogscheut van de Belgische kust.

De passie voor het schrijven is bij Dieter geleidelijk gegroeid.

Het begon allemaal met gedichten, later kortverhalen, maar al snel voelde hij de spreekwoordelijke schrijfkriebel gretig in omvang toenemen. Toen hij op een nacht tijdens een bizarre droom mocht vertoeven in zowat de meest oogverblindende, magische wereld, barstte de inspiratie in alle hevigheid los.

Dieter schrijft echter niet alleen om nieuwe werelden en personages tot leven te wekken. Met zijn verhalen wil hij voor een positieve noot zorgen, mensen inspireren, maar vooral zijn lezers even de kans geven om te vluchten uit het dagelijkse – al dan niet hectische – leven.

In zijn vrije tijd houdt hij van lezen, film en muziek. Hij pikt graag een optreden of festival mee, en heeft los van schrijven zijn hart verloren aan reizen en sterrenkunde.

Met Jills talisman maakt hij zijn debuut bij Uitgeverij Zilverbron.

 

Over Jills Talisman

JILLS TALISMAN is het verhaal van Jill Guardstone, een jonge vrouw die na haar afschuwelijke schooltijd eindelijk haar vleugels mag spreiden in de wereld der volwassenen.

Wanneer Jills geboorteland Latana echter door Cerynese soldaten wordt aangevallen, spat haar dierbare bubbel van geluk uiteen.

Latana is verloren, haar ouders en broer omgebracht. Gekweld door tergende pijn en hopeloosheid ziet Jill geen andere uitweg meer. Wanneer ze op het dek van de Sabriëlle beslist om een eind aan haar leven te maken, denkt Sam, een strijder uit het Vrijheidspact, anders over haar droevige lot.

Samen, maar beiden met een verschillende achtergrond, proberen ze de hel van Latana te ontvluchten.

 

Geen reacties