Dianne Arentsen

16 mei 2016

dianne-arentsenZilverbron boek:
Ithana
Kimoh’ra

Genre:
● Fantasy/spanning

Dianne Arentsen (1985) houdt van lezen, films, Wie is de Mol, Pinterest, dagdromen, bord- en kaartspellen, hardlopen, stunten met skates, sporten die zorgen voor een flinke toevoer adrenaline en schrijven.
Op een warme zomeravond geniet ze ervan om buiten te zitten bij een vuurtje en samen met haar man over onbekende werelden te fantaseren, het liefst met een glaasje wijn erbij. Daar ontstaan rassen, monsters, plaatsen, personages en avonturen.
Ze is moeder van drie kinderen en schrijft voornamelijk als zij naar school zijn.

Over Ithana:

Wat als je nergens veilig bent? Als elke beweging die je maakt in de gaten wordt gehouden? Als er een vijand is die meer weet over je weet dan jijzelf?

Herinneringen van vroeger heeft Ithana niet. Ze woont in een kamp, afgescheiden van de rest van de wereld door een muur van vuur. Daar wordt ze getraind, heeft ze een dak boven haar hoofd en genoeg voedsel. Toch gaat ze zich steeds meer een gevangene voelen.

Op een glansrijk moment glipt ze er tussenuit. Onmiddellijk verschijnt er een teken op haar hand van een blauwe ijskraag, waarna ze wordt gesnapt door een kampgenoot. Hij belooft niets tegen de meester te zeggen als ze hem helpt bij zijn missie. Ze stemt toe en merkt dat iets naar haar op zoek is. Iets duisters. Een wezen dat een gevaar vormt voor heel Sondar.

Chaos breekt uit en de jacht op haar wordt ingezet.

Geen reacties