Daniel Warmoeskerken

4 april 2016

9f0f05a846-auteurs-A_DanielWZilverbron boek:

Hellehonden

Genre:

● Young adult / Urban fantasy

 

 

 

 

Daniel Warmoeskerken is twintig jaar en woont in Geldrop. Sinds twee jaar studeert hij aan de lerarenopleiding Nederlands in Tilburg. Een bewuste keuze om zich te kunnen focussen op taalkunde en literatuur. Hoewel hij plezier heeft in het lesgeven, is het van jongs af aan al zijn doel om ooit een boek te verwezenlijken.
Sinds enkele jaren is hij hiermee serieus bezig.Hij deed mee aan schrijfwedstrijden en stuurde manuscripten op naar uitgeverijen.
Met Aanvang maakt hij zijn debuut en als het aan hem ligt, zult u nog vaker van hem horen.

 Over Hellehonden

Milan woont in het afgelegen dorpje Hoven. Als bovennatuurlijke ziener heeft hij, ondanks zijn jonge leeftijd, de taak op zich genomen de verloren geesten in het dorpje te ondersteunen. Wanneer een duisternis over Hoven valt, vermoedt Milan dat een pas in het dorp verschenen meisje er iets mee te maken heeft.
Eva is net in Hoven komen wonen en vanaf het allereerste moment vindt ze het een hel. Het dorp is suf, de mensen zijn saai en ze mist al haar vrienden, die ze door de verhuizing achter heeft moeten laten. Maar als zij overal vreemde schaduwen ziet, beginnen haar problemen pas echt.
Milan en Eva ontdekken al snel dat ze de handen ineen moeten slaan als zij de dreiging van hun vijand, de Hellehonden, willen tegengaan. Ze zoeken contact met mensen en geesten en raken steeds dichter betrokken bij de mysterieuze geestenwereld en zijn vreemde bewoners.
Zijn ze nog op tijd om meer slachtoffers te voorkomen? Of zullen ook zij ten prooi vallen aan de Hellehonden?

Geen reacties