Brenda Luijckx

5 april 2016

7497242897-auteurs-Brenda LuijckxZilverbron boek:
● Studio

 Genre:
● Thriller, fantasy, young adult

Verschijnt binnenkort

Media:
Website van Brenda
Brenda op Facebook

 

 

Over Brenda

Brenda Luijckx is afkomstig uit Noord-Brabant en doet de docentenopleiding Engels in Tilburg. Ze is al heel jong begonnen met schrijven, maar werd pas serieus vanaf haar twaalfde.

Haar favoriete genres zijn fantasie en thriller. Ze vindt het idee dat er meer mogelijk is dan wij weten interessant. Er zijn ook meer verhalen in te verzinnen dan de bestaande wereld waar natuurkundige wetten en wetenschap een grens vormen van wat wel en wat niet kan. Thriller boeit haar vooral door de spanning, puzzels en mysteries die opgelost moeten worden en eventueel recht dat moet geschieden.

Ze is erg geïnteresseerd in criminaliteit en recherchewerk. Ze kijkt veel detectiveseries en zou graag ook in staat zijn om misdaden op te lossen.

Over Studio

Melissa van Ommeren (18) lijkt een vrij normale student. Al verdient ze bij als model en huurt ze samen met een klasgenoot een huis in plaats van een appartement. Maar in de kelder van dat huis leidt een deur naar een hele andere wereld.
Melissa’s leven raakt ontzettend gecompliceerd nadat ze de beroemde schrijver Stefan van Schaag ontmoet. Stefan lijkt bijna altijd het tegenovergestelde te zeggen van wat Melissa zegt.
Alsof Archibald en het houden van geheimen haar leven nog niet zuur genoeg maken.

 

 

Geen reacties