Doktoren van de staat

14 augustus 2018

26a03139f58242b3d4d771294ac285e0e6e8a97dDoktoren van de staat – De Komeet

Auteur: Johan Lubbers
Genre: Fantasy
Formaat: 13,5 x 21 cm
Prijs: 22,95

NuBestellen

 

 

Myrthe leeft in een afgelegen dorpje en is sinds haar beste vriend door haar schuld is gestorven vaak alleen. Wanneer ze ontdekt dat ze een magiër is, besluit ze die krachten ten goede te gebruiken. Zelfs als dit haar veel strijd met haar vader oplevert.

Ver weg van haar verbaast de dokter Leon zich over de hoge prijzen die zijn patiënten moeten betalen, wil de inquisiteur Oswald magiërs ten koste van alles in het gareel houden en luistert de dief Thoran een gesprek af dat hij nooit had mogen horen.

In een land waar magiërs alleen mogen genezen, de staat hier totale controle over heeft en rebellen voor onrust zorgen, moeten ze alle vier beslissen aan welke kant ze nu echt staan.

Geen reacties

Reacties zijn gesloten.