De Godendoder

14 augustus 2018

efa0c04e3a3c1b1af51df5926e5d41a0e2af00a7De Godendoder

Auteur: Peter M. Kuiper
Genre: Fantasy
Formaat: 13,5 x 21 cm
Prijs: 18,95

NuBestellen

 

 

Sinds het begin der tijden hebben de goden ons gebruikt als slaven, maar daar kwam een einde aan toen Atlantis zonk en de straffen voor de verraders tot aan het einde der tijden zouden duren. Totdat de godendochter werd ontdekt…

Helena woont sinds kort in de oude stad Groningen, waar ze aan het conservatorium studeert en voor haar vriendin en huisbaas Suzan werkt. Op een winterse ochtend verandert haar leven voorgoed. Suzan weet Helena net op tijd te redden. Ze vluchten naar Suzans vriend dr. Wo. Daar ontdekt ze wie ze werkelijk is en begint de zoektocht naar de ‘oude goden’.

Het eeuwenoude gevecht tussen goed en kwaad blijkt niet zo duidelijk te zijn als we zouden verwachten. Wie van de oude goden kiest voor het goede en wie voor het kwaad…

 

Geen reacties

Reacties zijn gesloten.