De Geestengids

14 augustus 2018

1bf6f4219f43bf9b0ebb486841565b8afc7eb54fDe Kronieken van Magie – De Corrupte trilogie – boek 3 – De Geestengids

Auteur: Ian Laverman
Genre: Fantasy
Formaat: 13,5 x 21 cm
Prijs: 22,95

NuBestellen

 

 

Nu Mó’s vrienden denken dat hij uitgeschakeld is, rust het lot van de geestenwereld in hun handen. Zonder de hulp van de geestengids moeten ze de hoofdstad beschermen tegen de oprukkende legers van Zýro, terwijl ze mijlenver bij elkaar vandaan zijn.

Dastan is onderweg naar de poort van de onderwereld, rouwend om wat hij heeft gedaan. Onderwijl moet Crevan in het oerwoud van Tenrou zijn verleden onder ogen komen voordat hij kan terugkeren naar de geestenwereld om een ernstig toegetakelde Jibril te redden.

Levi heeft het gevoel dat hij er alleen voor staat. Hij ziet zich genoodzaakt om de adviezen van Mó naast zich neer te leggen en de gevreesde geestenwapens op te nemen in een laatste poging de geesten te beschermen.

Geen reacties

Reacties zijn gesloten.