Enkele reis Mars

2 augustus 2017

67659a12f8fd5c432643a913c1fe47ff39cbcc55Enkele reis Mars

Auteur: Johan Bakker
Genre: Sci-Fi
Formaat: 13,5 x 21 cm
Prijs: 19,95

NuBestellen

 

 

Vier ruimtevaarders ondernemen in 2025 een lange reis naar de onherbergzame planeet Mars. De astronauten hopen daar een samenleving te beginnen die mooier, menselijker en eerlijker is dan die ze op de aarde achterlieten.

Miljarden ademloos meelevende thuisblijvers volgen de ruimtereizigers naar hun eindbestemming. De kijkers zijn vooral geïnteresseerd in de sociale verhoudingen tussen de astronauten. Maar Jonah, Tatjana, Nicholas en Celia zijn opgeleid tot serieuze wetenschappers, dit avontuur op de Rode Planeet mag natuurlijk niet verzanden in een ordinaire real-life soap.

In Enkele Reis Mars strijden pioniersgeest, optimisme en idealisme met kijkcijferdwang, onderlinge wedijver en levensgevaarlijke zonnewinden.

Geen reacties

Reacties zijn gesloten.