Gruwelen des verraads

26 juli 2017

4d913a7f2401026fde0c47c61ee017e2e964523dLuotisade 2 – Gruwelen des verraads

Auteur: Natascha van Limpt
Genre: Fantasy
Formaat: 13,5 x 21 cm
Prijs: 24,95

NuBestellen

 

De donkere dagen in de Verdoemenis hebben hun sporen op de overlevenden nagelaten. Ze zoeken hun heil in Ambrosia, de rebellenstad die in de Mistlanden van Borghir verscholen ligt. Hier proberen ze de verschrikkingen die ze hebben meegemaakt een plaats te geven en in het reine met zichzelf te komen.Helemaal tot rust komen lukt ze niet. Koning Mortimer buit zijn volk nog steeds uit en Brians verlangen om er iets tegen te doen is vuriger dan ooit. Ze trekken naar het zuiden, waar ze behalve Eleanors broer ook bondgenoten hopen te vinden. Mortimers macht is echter zo groot dat ze zich er niet voor kunnen blijven verbergen, zelfs niet met behulp van het medaillon.
De loyaliteit van Eleanor, Brian en Aidan wordt op de meest gruwelijke wijze op de proef gesteld.

Geen reacties

Reacties zijn gesloten.