Fenyx

26 juli 2017

19f73002896b0beb38b9dd0c723df0e6acf4e8d5De Segrijn en Sotalia boeken 3 – Fenyx

Auteur: Robert Bijman
Genre: Sci-Fi, roman, spanning
Formaat: 13,5 x 21 cm
Prijs: 24,95

NuBestellen

 

 

Om te achterhalen waarom vluchtelingen op zijn planeet door de legendarische Fenyxvrouwen worden vermoord, reist Akuakai af naar de bron van het kwaad. Er wordt niets meer van hem vernomen.

Op Tiamat verschijnt een mysterieus kubusschip dat de gesloten zeestad Delfinia uit zee opzuigt. Tom en zijn vrienden Shantea, Infinia en Panta volgen de kubus naar een holle planeet waar Akuakai op het punt staat de heersende macht omver te werpen.

Wanneer Delfinia zich opent, wordt een aartsvijand bevrijd en valt de groep vrienden uiteen. Tom en Infinia vluchten met Akuakai en Ula naar Lacertia waar de vogelmensen leven.

Tijdens de zoektocht naar Ula’s familie ontdekken Tom en Infinia dat niet iedereen is wie ze zeggen te zijn.

Reactie op Segrijn & Sotalia deel 2 – De Eldurea deceptie:
“Als een rasechte tovenaar opent Bijman allerlei werelden voor zijn lezers. De passie waarmee hij zijn verhalen schrijft is zijn belangrijkste wapen. Een verhaal vol verhalen, waarbij je constant bij de les moet blijven, of je verzuipt.”
(Guy Doms – Hebban)

Reactie op Segrijn & Sotalia deel 1 – De Anumoria initiatie:
“Dit boek is een prisma pareltje in zijn genre. Op een respectvolle manier wekt Robert de wereld van de zee tot leven. Zijn oog voor detail is bewonderenswaardig.”
(Shirley de Heus – Hebban)

Geen reacties

Reacties zijn gesloten.