De geestenwereld

16 mei 2017

1d90ef79514a0f7bccf3987be0989c0108d0b685De corrupte trilogie, deel 1, De geestenwereld

Auteur: Ian Laverman
Genre: Fantasy
Formaat: 13,5 x 21 cm
Prijs: 19,95

NuBestellen

 

 

De meditatie van Marko Mo´ wordt verstoord, kreten om hulp galmen door het bos. Mo´ begint te zoeken naar de stemmen die hij hoort. Deze zoektocht brengt hem naar de geestenwereld.

Hier treft hij een zieke wereld aan. De corruptie verspreidt zich snel en neemt alles over wat op zijn pad komt. Als geestengids in opleiding is het Mo´’s taak om de wereld te beschermen, maar waar is zijn mentor naartoe?

Mo´ krijgt het lot van de wereld op zijn schouders geworpen. Hij moet de oorzaak van de corruptie vinden en stoppen. Mo´ roept de hulp in van oude vrienden en samen moeten ze de geestenwereld uit de handen van de corruptie zien te houden.

Geen reacties

Reacties zijn gesloten.