Talent en Kristal

19 september 2016

cc8d896d5f5c59fae2cd60116d5f9d4a87a314e0Talent en Kristal

Auteur: Kelly van der Laan
Genre: Sci-fi / fantasy
Formaat: 13,5 x 21 cm
Prijs: 22,95

NuBestellen

 

 

De finale van de Lentagontrilogie

Na hun vlucht uit Jediah duiken Joy, Seamon, Sirka en Valeria onder in Surral, aan de andere kant van de wereld. Het verleden laat hen echter niet met rust. Het politieke klimaat in Parsia maakt inmiddels het leven voor hooggetalenteerden binnen de landsgrenzen onmogelijk. De terroristische organisatie waar Seamon vroeger banden mee had, de Jonge Radicalen, vraagt hen om hulp bij de revolutie die zij voor ogen hebben. Teruggaan naar Parsia betekent dat ze zich weer in het gevaar moeten storten, maar Seamon vindt dat ze moeten helpen om hun land te redden van het huidige bewind. Tot die tijd zullen ze nergens veilig zijn. Ze besluiten om de situatie onder ogen te komen en eindelijk eens echt terug te vechten tegen alles wat hen achtervolgt. Maar hoe ver moeten ze gaan om dat doel te bereiken? En willen ze dat wel, als Joy droomt over het einde van de wereld?

“Kelly plaatst haar levensechte personages in omstandigheden waaruit ze nooit zonder emotionele wonden kunnen ontsnappen. Zo sleurt ze je haar wereld binnen en blijf je er over nadenken, ook al is het verhaal al lang uit.”
– – Kim ten Tusscher, auteur van o.a. de “Lilith”-trilogie en het tweeluik “Jager/Prooi”

No Comments

Comments are closed.