De kronieken van de magie – De godenwereld

19 september 2016

44e13ddf3a65a63b6b076ee6b3010b4f00d06734De kronieken van de magie – De godenwereld

Auteur: Ian laverman
Genre: fantasy
Formaat: 13,5 x 21 cm
Prijs: 18,95

NuBestellen

 

 

Delia en Lilith zijn elkaar kwijtgeraakt in het oerwoud van Tenrou, net nu het tijd is voor het laatste gedeelte van hun reis. Ze zullen elkaar terug moeten vinden in het gevaarlijke rijk Yunnan, waar de krijgsheer Ragnar met de scepter zwaait. Deze kwaadaardige magiër zit achter Griffin en Dillon aan.

De reis van de magiërs gaat door terwijl ze de godenwereld proberen te bereiken. De bron van magie wacht op hen. Maar nieuwe gevaren liggen op de loer. De gevallen god Sitor is dichterbij dan ze denken.

Dit is het afsluitende deel van de trilogie De Kronieken van Magie

Geen reacties

Reacties zijn gesloten.