De duistere oorlog – Het begin van het einde

19 september 2016

7cd486953e04fbd98518c0096d7004f503537f92De duistere oorlog – Het begin van het einde

Auteur: Kevin Deckers
Genre: Fantasy
Formaat: 13,5 x 21 cm
Prijs: 19,95

NuBestellen

 

Één volk, duizenden machten en krachten.
Zes werelden. Één vernietiging.

Wanneer het begin en het einde op dezelfde plek zijn, begint de Duistere oorlog.

De jonge dwerg Rayon wordt uitgekozen door de goden om de strijd aan te gaan met een demonengod, een missie om de zeven Planeten van het Licht te redden. De goden schenken Rayon en drie anderen een deel van hun krachten. Maar omdat Rayon een sterveling is, betaalt hij hier een prijs voor. Hij veroudert snel.

Om dit proces tegen te gaan hebben de goden zeven voorwerpen verspreid. Rayon moet deze zien te vinden. Het eerste voorwerp ligt in een kloof in het Dwergengebergte. Om daar te komen moet Rayon eerst een aantal obstakels trotseren. Dit doet hij niet alleen, hij wordt geholpen door een aantal vrienden.

Samen gaan ze de bloedige strijd aan tegen de troepen van De Duistere.

Geen reacties

Reacties zijn gesloten.