Veel Liefs…

17 juli 2016

5512933b78f74bf66c4ae17a5e8e3efc0e586324Veel liefs…

Auteur: Marieke Plaisier en Hans Rek
Genre: Fantasy
Omvang: 180 pagina’s
Formaat: 13,5 x 21 cm
Prijs: 16,95

NuBestellen

 

 

“Hoi schat, ben even een pakje af aan het leveren in het Heldere Bos. Het levert veel geld op en niemand anders wou deze klus hebben…”
Tja, dat vraagt natuurlijk om problemen. Hendrikus en Mergilda wonen in Sloegara. Om het hoofd boven water te kunnen houden, nemen zij allerlei klusjes aan en houden contact met elkaar via brieven. Dit specifieke pakje brengt toch wat meer met zich mee dan alleen een leuke opbrengst, zeker wanneer het Moordenaarsgilde, de Duartanen en de vriendelijke vader G. zich ermee gaan bemoeien.
Mergilda en Hendrikus proberen vooral om weer bij elkaar te komen om hun rustige leventje weer op te pakken, maar dat is niet makkelijk als trollen, ogers, orken en verraderlijke minnaressen op de loer liggen om roet in het eten te gooien. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de bureaucratie die plotseling opduikt, net als alles beter leek te gaan…

Geen reacties

Reacties zijn gesloten.