Dipinto

17 juli 2016

fc2a779fd8c2d779b7079cd532f55b29f5033a18Auteur: Danaë Ten Hoedt
Genre: Fantasy
Omvang: 450 pagina’s
Formaat: 13,5 x 21 cm
Prijs: 22,95

NuBestellen

 

 

Devine heeft een obsessie voor het raam aan de overkant. Hoewel het onbewoond zou moeten zijn, brandt er licht in het huis en ziet ze schaduwen. Steeds geestdriftiger onderzoekt ze alles rondom het huis, totdat haar vrienden ineens de aandacht opeisen. Vooral Olivier.

De relatie met Olivier, die steeds intiemer wordt, is niet wat ze ervan verwacht had. Hoe meer hij over zichzelf vertelt, hoe meer raadsels Devine heeft op te lossen, die uiteindelijk leiden tot het grootste mysterie: het huis aan de overkant. Eindelijk durft ze de inbraak te ondernemen. Op de zolderkamer doet ze een ontdekking die haar leven op zijn kop zet.

Dipinto is het eerste deel van de trilogie Martelli, waarin de zestienjarige Devine betrokken raakt bij een strijd tussen een familie met een bijzondere gave en een hebzuchtige sadist.

Geen reacties

Reacties zijn gesloten.