De belofte

17 juli 2016

f5b667962a77071707f4efcb113f8e8d7794fea7De belofte

Auteur: Jeanine de Ronde
Genre: Fantasy
Formaat: 13,5 x 21 cm
Prijs: 17,95

NuBestellen

 

 

Gabriël is de eerste die in contact komt met het graafschap Le Corpse en al hun vreemde eigenschappen. Al snel wenst hij dat hij hen nooit had ontmoet, want het heeft verstrekkende gevolgen die de dood overstijgen.

Eva ontmoet de knappe Roger. Hij is de laatste nazaat van graaf Le Corpse en heeft zijn huis geërfd. De makelaar vertelt Roger dat het huis zijn familiegeschiedenis met zich meedraagt, maar wat bedoeld hij hiermee?

Sara, Eva’s beste vriendin, blijkt door haar opa met Rogers verre familie verbonden te zijn. Met zijn drieën besluiten ze de geschiedenis te achterhalen, maar de gruwelijke waarheid die zij ontdekken zal gevolgen hebben die zij niet kunnen overzien.

Geen reacties

Reacties zijn gesloten.