Jills talisman

3 februari 2016

jills talismanJills talisman

Genre: Sci-fi, thriller

Formaat: 13,5 x 21 cm

Pagina’s: 238

Prijs: € 17,95

NuBestellen

 

 

 

 

Achterflap tekst:

Jill woont samen met haar ouders in Greenwood. Ze droomt van een vrij leven, ver weg van de Zienersfamilie en hun tirannieke bewind. In de dokterspraktijk van haar vader werkt ze aan haar toekomst en vindt ze enig geluk.

Wanneer haar geboorteland Latana op een dag door Cerynese soldaten, die zichzelf ‘Hellestrijders’ noemen, wordt aangevallen, spat haar fragiele bubbel van geluk uiteen. Jill wordt samen met haar broer opgeroepen om hun vaderland te verdedigen, maar de strijd is tevergeefs. Latana valt en de hel breekt los.

Zodra de Hellestrijders al moordend door de straten van Greenwood trekken, wordt Jill door haar vader in veiligheid gebracht. Aan boord van de Sabriëlle kan ze naar het woud vluchten, maar haar ouders en broer blijven achter. Gekweld door tergende pijn en hopeloosheid ziet Jill geen uitweg meer. Ze beslist om een eind aan haar leven te maken.

Sam, een strijder uit het Vrijheidspact, wordt haar redding. Op het dek van de Sabriëlle beseffen beiden dat alleen samenwerken en vertrouwen in elkaar voor een uitweg kan zorgen. Achterna gezeten door de Hellestrijders beginnen ze een strijd tegen de klok, met slechts één doel: de hel van Latana ontvluchten…

Over de auteur:

Dieter Ryckewaert (1984) is geboren in Poperinge, een stadje gelegen in het rustige West-Vlaanderen, op een boogscheut van de Belgische kust.

De passie voor het schrijven is bij Dieter geleidelijk gegroeid.

Het begon allemaal met gedichten, later kortverhalen, maar al snel voelde hij de spreekwoordelijke schrijfkriebel gretig in omvang toenemen. Toen hij op een nacht tijdens een bizarre droom mocht vertoeven in zowat de meest oogverblindende, magische wereld, barstte de inspiratie in alle hevigheid los.

No Comments

Comments are closed.